Blog #1 Roomtour

Heei,

Mijn eerste blog is vanaf nu een feit. Ik (als licht perfectionistisch persoon) wil natuurlijk een blog die iedereen heel leuk gaat vinden. Daar ging het eigenlijk al fout. Ten eerste maak ik deze blog, omdat ik er zelf veel van leer en ik het zelf heel erg leuk vind om te doen (en dat anderen het hopelijk ook willen lezen is dan mooi meegenomen;)). Ten tweede zullen er genoeg mensen zijn die het helemaal niet zo leuk vinden. Daar kan ik dan maar beter vanaf het begin mee dealen.

Veel bloggers schrijven in hun eerste blog een uitgebreide versie van hun levensverhaal, maar ik ga daar geen mensen mee vervelen. Door mijn blogs te lezen, zal je mij vanzelf leren kennen en met mij mee groeien. Eén ding dat ik alvast over mezelf kan vertellen is dat ik nooit weet hoe ik moet beginnen. De eerste woorden, zinnen en stappen zijn altijd lastig, maar als je eenmaal bent begonnen komt de rest vanzelf. Je moet het gewoon doen! Dat is uiteindelijk ook wat ik met deze blog gedaan heb.

Om een blog te schrijven heb je verschillende dingen nodig. Een laptop met een programma om een blog te maken, genoeg te eten, een overvolle hoop gedachten, (in mijn geval) een handige opa en oom en een schrijfplek. Mijn schrijfplek is mijn kamer en dat is de rede waarom ik met een roomtour begin. Let’s get started!

Image

In december (twee dagen voor kerst) zijn wij verhuisd. Stap voor stap maakten wij het huis naar onze wens en om het kerstgevoel te hebben, stond er op de kast een mini boompje die diende als kerstboom. Ik ging van een 5×5 kamer naar een 3×3 kamer, maar dat maakte mij niks uit. Ik was al maanden op zoek naar de leukste spullen om mijn kamer mee in te richten en het resultaat was nog beter dan verwacht. Alles past perfect en ook al heb ik amper loopruimte of plek voor iets nieuws, het is een knusse plek waar ik bijna altijd te vinden ben.

DSC_0125

DSC_0123

DSC_0126

Ondanks dat mijn kamer niet heel groot is, oogt het groot doordat er veel licht is en ik heb ook mijn eigen balkon. Ik leef letterlijk in en op mijn bed. Ik maak er mijn huiswerk, ik kijk series, ik slaap, ik eet, ik fotografeer en nog veel meer haha. De kerstlichtjes heb ik rond kerst opgehangen en ik vond het zo gezellig staan, dat ik ze heb laten hangen. Er hangt ook nog een wit touwtje met knijpers om foto’s op te hangen. De klok laat de tijden van Hong Kong, Londen en New York zien. Het is een beetje onhandig dat Amsterdam er niet tussen staat, want nu moet ik alsnog mijn telefoon pakken om de tijd te checken.

DSC_0129

Op deze foto zie je mijn rugzak(je) van het merk MCM.

DSC_0130

Het krat heb ik op een klein krukje gezet, zodat het krat ongeveer de hoogte heeft van mij bed. In het krat bewaar ik mijn tijdschriften.

DSC_0139

Het nachtkastje en de lamp zijn een van de weinige dingen die ik van ons oude huis heb meegenomen. In het kastje ligt een gedeelte van mijn boeken. Op mijn nachtkastje staat een klein dienblad met daarin handige spullen, als EOS, labello, bodybutter en een paar chokers. Op het dienblad staat ook deo en een paar bodysplashes. Ik heb het opgeborgen in een doos, waar een Starbucks beker in zat.

DSC_0144

DSC_0147

DSC_0149

Een gedeelte van mijn kleding hangt aan het kledingrek bij het raam. In de winter draag ik vooral zwart, grijs, donkerblauw en wit.

DSC_0165

DSC_0167

Vroeger was het mijn droom om modeontwerpster te worden. Ik heb hier ook lessen voor gevolgd. Ik heb echt totaal geen talent, maar het was super leuk! Ik wou ook zo graag mijn eigen paspop hebben, maar het is er nooit van gekomen. Toen ik hoorde dat we gingen verhuizen, was de paspop het eerste dat ik kocht. Ik vind de stijl van deze paspop ook echt super leuk!

DSC_0172

DSC_0174

DSC_0176

DSC_0177

DSC_0180

DSC_0161

Boven mijn bureau hangen meerdere quotes die ik in lijstjes heb gedaan. Ik vind de quotes echt een hele leuke toevoeging, want het maakt mijn kamer een stuk minder kaal en saai.

DSC_0184

Nog een fotootje van mijn gekleurde cornflakes (uit Mexico) in de super schattige potjes van Leen Bakker.

DSC_0192

DSC_0189

DSC_0188

Ik hou echt niet van kasten. Het neemt zoveel ruimte in beslag en ik vind het ook lelijk staan. Gelukkig hebben we deze kast (rij planken) gevonden en het is super handig, omdat hij niet teveel ruimte in beslag neemt.

DSC_0195

Als laatste nog een foto van mijn bed met de lampjes aan.

X Isabel

Geef een reactie