Blog #1 Roomtour

Heei,

Mijn eerste blog is vanaf nu een feit. Ik (als licht perfectionistisch persoon) wil natuurlijk een blog die iedereen heel leuk gaat vinden. Daar ging het eigenlijk al fout. Ten eerste maak ik deze blog, omdat ik er zelf veel van leer en ik het zelf heel erg leuk vind om te doen (en dat anderen het hopelijk ook willen lezen is dan mooi meegenomen;)). Ten tweede zullen er genoeg mensen zijn die het helemaal niet zo leuk vinden. Daar kan ik dan maar beter vanaf het begin mee dealen.

Veel bloggers schrijven in hun eerste blog een uitgebreide versie van hun levensverhaal, maar ik ga daar geen mensen mee vervelen. Door mijn blogs te lezen, zal je mij vanzelf leren kennen en met mij mee groeien. Eén ding dat ik alvast over mezelf kan vertellen is dat ik nooit weet hoe ik moet beginnen. De eerste woorden, zinnen en stappen zijn altijd lastig, maar als je eenmaal bent begonnen komt de rest vanzelf. Je moet het gewoon doen! Dat is uiteindelijk ook wat ik met deze blog gedaan heb.

Om een blog te schrijven heb je verschillende dingen nodig. Een laptop met een programma om een blog te maken, genoeg te eten, een overvolle hoop gedachten, (in mijn geval) een handige opa en oom en een schrijfplek. Mijn schrijfplek is mijn kamer en dat is de rede waarom ik met een roomtour begin. Let’s get started!

Image

In december (twee dagen voor kerst) zijn wij verhuisd. Stap voor stap maakten wij het huis naar onze wens en om het kerstgevoel te hebben, stond er op de kast een mini boompje die diende als kerstboom. Ik ging van een 5×5 kamer naar een 3×3 kamer, maar dat maakte mij niks uit. Ik was al maanden op zoek naar de leukste spullen om mijn kamer mee in te richten en het resultaat was nog beter dan verwacht. Alles past perfect en ook al heb ik amper loopruimte of plek voor iets nieuws, het is een knusse plek waar ik bijna altijd te vinden ben.

DSC_0125

DSC_0123

DSC_0126

Ondanks dat mijn kamer niet heel groot is, oogt het groot doordat er veel licht is en ik heb ook mijn eigen balkon. Ik leef letterlijk in en op mijn bed. Ik maak er mijn huiswerk, ik kijk series, ik slaap, ik eet, ik fotografeer en nog veel meer haha. De kerstlichtjes heb ik rond kerst opgehangen en ik vond het zo gezellig staan, dat ik ze heb laten hangen. Er hangt ook nog een wit touwtje met knijpers om foto’s op te hangen. De klok laat de tijden van Hong Kong, Londen en New York zien. Het is een beetje onhandig dat Amsterdam er niet tussen staat, want nu moet ik alsnog mijn telefoon pakken om de tijd te checken.

DSC_0129

Op deze foto zie je mijn rugzak(je) van het merk MCM.

DSC_0130

Het krat heb ik op een klein krukje gezet, zodat het krat ongeveer de hoogte heeft van mij bed. In het krat bewaar ik mijn tijdschriften.

DSC_0139

Het nachtkastje en de lamp zijn een van de weinige dingen die ik van ons oude huis heb meegenomen. In het kastje ligt een gedeelte van mijn boeken. Op mijn nachtkastje staat een klein dienblad met daarin handige spullen, als EOS, labello, bodybutter en een paar chokers. Op het dienblad staat ook deo en een paar bodysplashes. Ik heb het opgeborgen in een doos, waar een Starbucks beker in zat.

DSC_0144

DSC_0147

DSC_0149

Een gedeelte van mijn kleding hangt aan het kledingrek bij het raam. In de winter draag ik vooral zwart, grijs, donkerblauw en wit.

DSC_0165

DSC_0167

Vroeger was het mijn droom om modeontwerpster te worden. Ik heb hier ook lessen voor gevolgd. Ik heb echt totaal geen talent, maar het was super leuk! Ik wou ook zo graag mijn eigen paspop hebben, maar het is er nooit van gekomen. Toen ik hoorde dat we gingen verhuizen, was de paspop het eerste dat ik kocht. Ik vind de stijl van deze paspop ook echt super leuk!

DSC_0172

DSC_0174

DSC_0176

DSC_0177

DSC_0180

DSC_0161

Boven mijn bureau hangen meerdere quotes die ik in lijstjes heb gedaan. Ik vind de quotes echt een hele leuke toevoeging, want het maakt mijn kamer een stuk minder kaal en saai.

DSC_0184

Nog een fotootje van mijn gekleurde cornflakes (uit Mexico) in de super schattige potjes van Leen Bakker.

DSC_0192

DSC_0189

DSC_0188

Ik hou echt niet van kasten. Het neemt zoveel ruimte in beslag en ik vind het ook lelijk staan. Gelukkig hebben we deze kast (rij planken) gevonden en het is super handig, omdat hij niet teveel ruimte in beslag neemt.

DSC_0195

Als laatste nog een foto van mijn bed met de lampjes aan.

X Isabel

51 Comment

 1. Antonio Prins says:

  Leuk Bel, ondanks dat ik je vader ben, heb ik het gevoel dat ik je nog beter leer kennen. Liefs Papa.

 2. Aaahhh leuk artikel ies! Je schrijfstijl spreekt me heel erg aan 🙂 ! You go girl!

 3. Isabel says:

  Leuk ies!!! X ies

 4. Lotte says:

  You rock girl ! Super leuk xx

 5. Sara says:

  Isa zo leuk is dit!! Zo mooie foto’s, i like it girl ❤️

 6. Petra & Ron says:

  Wauw!!! Super leuk geschreven. Zijn trots op jou xxxx

 7. Susanne Duijndam says:

  Leuk! Succes met je blog!

 8. Echt fabulous!! IK BEN JE ALLER GROOTSTE FAN!!!⛄️

 9. Charlotte schenk says:

  Suuuper leuk idee isa !!! Heel veel succes met schrijven en als je zo doorgaat haal je met gemak 100k
  ( en waarschijnlijk nog meer!! ) ik ben in ieder geval fan van je
  xx Lot Schenk

 10. Tyra says:

  je kamer is echt goals omg

 11. Pippa says:

  Aaaaaaaah leuk iesssssssss

 12. Nimra says:

  Wauw, ik hou van jouw schrijfstijl! Superleuke eerste blogpost btw 🙂

 13. Marthe says:

  WoW ! Super leuk dat je je eigen blog bent begonnen. Heel veel succes! ❤️
  Xx Marthe

 14. Tessaa says:

  Echt super leuukk!! En ik blijf je blog ook lezen. En je kamer is echtt goals X

 15. je opa says:

  Leuk verhaal! Goed geschreven. Mooie foto’s ook! Je kamer lijkt ineens veel groter! Er is ook best wel veel in te beleven.

  Ik heb niet direct gereageerd, omdat het mij niet zo leuk lijkt dat een van de eerste reacties van je opa is. Nogal suf lijkt mij…… Nu ben ik nummer 15, lijkt mij een betere plek.

  Ga zo door. Veel succes!.

 16. Michelle Nederlof says:

  Hey Isabel, Michelle hier ik had gezien op snapchat dat je eigen website had en ik heb het een beetje bekeken en het zag er heel leuk uit xx.
  PS: ga zo door!!!

 17. Amy says:

  Super leuke blog Isabel!! Ik blijf het zeker lezen

 18. dMOTION says:

  Mijn bedrijf zoekt nog een professionele web-developer en blogger.

  Interesse in een full-time baan, +/- 60 uur per week?

  :p

 19. Aisha says:

  Wat een leuke blog Isabel!!! Je schrijft echt heel goed!! Leuk!!!

 20. Nienke van Gulik says:

  Super leuukk ies!

 21. demi says:

  superleuk!! Ik zag het op snapchat staan een paar dagen geleden en ik was te nieuwsgierig maar ik vind het echt heel vet. <3

  xx Demi (van de basisschool)

 22. Maritt says:

  Super leuke post ies ❤!
  Je kamer is super cool!!
  Ik mis je heel erg
  Xx

 23. ineke says:

  Hi Isabel,
  Ziet er fantastisch uit.
  Je foto’s zijn goed inbeeld gebracht.
  Je schrijfstijl is mooi en duidelijk.
  Super, je

 24. Hihi als jij het zegt, zal het wel goed zijn;) Super lief xxx

 25. Dankje xx

 26. Thanks lot! Super lief x

 27. yeees dankje! Moeten echt snel weer afspreken xx

 28. Dankjewel!

 29. We hebben dan nog wel een naam voor mijn fanbase nodig. Wat dacht je van isaliebers? <3

 30. Haha 100k is wel heel veel, maar het is een mooi doel. Echt een super lieve en leuke reactie xx

 31. jij bent goals

 32. yaaaaaaaassssssss heel leuk x

 33. omg ik vind dit echt zo’n lieve reactie! Dankjewel xx

 34. Aaah echt mega bedankt xx

 35. tss je bent zelf goals, maar super leuk dat je blijft lezen x (Kom ajb ooit naar den haag)

 36. Yes het is goedgekeurd! Haha mijn kamer was eigenlijk een rommel, maar dat heb ik mooi weten te verbergen;) Nummer 15 is een hele mooie plek hoor. Liefs, van mij.

 37. haha super leuk dat je hebt gekeken en bedankt voor je lieve reactie x

 38. yaaasss leuk x

 39. hmm hoeveel verdient het 😉

 40. Dankjewel! Super lief:)

 41. Dankjee xx

 42. Haha leuk dat je hebt gekeken en echt super lief van je xx

 43. Ik mis jou ook, maar echt een mega leuke reactie. Dankje xx

 44. Hi Inele;)
  Super leuke reactie!
  Ik heb zin om weer naar Apeldoorn te gaan.
  Tot snel xx

 45. Lauraly says:

  Leuk Ies! Ben echt jaloers op je kamer 🙂

 46. Ah dankje Lau x

 47. Leuk! Wat een mooie kamer, het oogt heel rustig en groot. Ik wou dat ik zo’n kamer had ;p die van mij is groen, rommelig en druk. Maar als ik op mezelf ga ga ik voor een hele andere stijl

 48. Dankje! Groot is het helemaal niet, maar zo oogt het inderdaad wel door veel witte en rustige meubels. Kies een stijl die bij je past en je kamer wordt vanzelf je paleisje 🙂

 49. Djuli says:

  Succes met je nieuwe blog! Het ziet er al heel goed uit. Mooie kamer heb je. De fotolijstjes op de plankjes vind ik heel leuk.

 50. JenniferZ says:

  Okeej jouw kamer is echt goals van de hoogste plank!

 51. Haha dankje!

Geef een reactie