Opening Monki Den Haag

Terwijl ik door instagram scrolde, zag ik in een flits de woorden Monki en Den Haag voorbij komen. De blogger Jiami had gepost dat zij de volgende dag bij de opening van de Monki aanwezig zou zijn en dat ze het leuk zou vinden als er meer mensen komen. Ik appte gelijk mijn vriendin, want één van mijn favoriete bloggers ontmoeten én naar de opening van een super leuke winkel gaan, die praktisch om de hoek zit, is natuurlijk super!

Normaal zijn de meeste openingen waar bloggers naartoe komen in Amsterdam. Daarom is het nog leuker dat het nu in Den Haag was, maar misschien is het wel beter. Anders zou ik elke dag naar de stad gaan om mensen te ontmoeten (lees ‘stalken’) en naar winkels gaan.

Donderdag pakten we iets voor zes de randstadrail naar de stad en liepen we naar de Wagenstraat. In het pand waar eerst de H&M Beauty zat, hingen zilveren ballonnen die mooi bij de stijl van de winkel paste.
Voorgenomen om niks te kopen, liepen we de winkel binnen, maar het ging meteen al mis. Het ene na het andere shirtje kwam je tegemoet en de accessoires die ze daar verkopen, zijn echt fantastisch! Links was er een dj aan het draaien in een hele gave zilveren jas. Jiami was er nog niet, dus liepen we een rondje door de winkel. De winkel zag er veel groter uit dan eerst en er hing dus ook meer dan genoeg kleding, die overigens niet als te duur waren. Mijn oog viel gelijk op een shirtje, sokken en een zonnebril. Tja… Eigenlijk zou ik helemaal niks kopen, maar ik besloot dat ik één dingetje mee mocht nemen haha.

Ik heb echt veel te veel foto’s gemaakt, dus ik zal er een paar aan deze blog toevoegen zodat jullie ook een idee krijgen van de winkel!

DSC_0273

DSC_0317

DSC_0307

DSC_0305

DSC_0303

DSC_0296

DSC_0295

DSC_0290

DSC_0287

DSC_0283

DSC_0277

DSC_0276

DSC_0275

Uiteindelijk zagen we Jiami door de winkel lopen en we hebben meer dan een half uur met haar gepraat. Ze is echt super aardig en dat maakt haar een nog leukere blogger! Doordat er die dag 20% korting was, had ik besloten een shirtje en sokken te kopen. Ik zal er een blog over posten als het buiten iets warmer is. Waarschijnlijk kunnen we dan nog lang wachten, maar ik ga hopen dat het snel weer ik-kan-zonder-jas-naar-buiten-en-ik-zeur-dat-het-heet-is weer is.

X Isabel

18 Comment

 1. Aahh de foto’s zijn echt mooi geworden!! En die portemonnees blijven leuk omg

 2. Nim says:

  Jouw schrijfstijl is heilig 😮

 3. Florien Ostendorf says:

  Omg i love monki! Super leuk dat die nu in den haag zit!

 4. Sam says:

  Super leuk ies!

 5. er is een heel grote kans dat ik die nog een keer ga kopen…

 6. haha nee joh, maar echt heel erg bedankt xx

 7. zullen we een keer langsgaan

  en heel veel geld uitgeven

 8. thanks Sam! xx

 9. Djuli says:

  Zo’n leuke winkel! Ben benieuwd naar je nieuwe shirtje.

 10. opa says:

  Deze blog lijkt mij een mooie aanleiding om weer eens een goed gesprek over je zakgeld aan te gaan…… Enne, gaat Jiami nu ook jouw blogs volgen?

 11. Saartje says:

  Leuk iesje!!!

 12. kim says:

  Ziet er leuk uit!

 13. ineke says:

  Zo blijf ☺ ik aardig op de hoogte van de laatste mode en nieuwe winkels. Je foto’s zien er flitsen uit
  Oma

 14. Antonio says:

  Tot voor kort nog nooit van Monki gehoord. Ik ga er graag een keertje met je naar toe. Of kom ik als man van middelbare leeftijd niet binnen?

 15. middelbaar? Met je 49 jaar ben je officieel bejaard…

 16. Michelle Nederlof says:

  wow cool isabel

 17. Marthe says:

  Nice die foto’s ! Echt leuk ❤️

 18. Wist je dat ik een telenfilmserie heb gemaakt met de naam Monki Monki?

  Over een aap in Suriname :p

Geef een reactie